NUNUNUN

KEVIN TOELEN

Kevin Toelen (°1981) is een grafisch kunstenaar met roots in street art. Zijn werk kent geen beperkingen. Lijnen meanderen eeuwig voort door zijn werk, verdwijnen korte tijd, en duiken dan even verderop weer boven. Elke lijnt opent een nieuwe dimensie. De toeschouwer is nooit klaar met het bekijken van zijn werken, telkens opnieuw ontdek je wel iets nieuws.


De kunstenaar probeert niet alleen verschillende stijlen, maar ook verschillende dragers uit: meubelen, interieurobjecten, struisvogeleieren, paspopbenen, auto's, badges, barbiepoppen,…Zelfs volledige gebouwen, zoals onlangs bakkerij Tijl in Boechout. Zijn stijl is verfrissend en in permanente evolutie. Felle kleuren, lijnen en abstracte vormen vloeien door elkaar. "Permanente verandering", noemt hij het zelf. "Het is zoals een handschrift waarbij de lijnen zichzelf zoeken."  Soms werpt het gebruik van blacklight letterlijk een ander licht op zijn werk. Gewone vlakken lijken te exploderen in 3D-volumes en kleuren transformeren in fluo highlights. Het typeert het verrassende karakter van de kunstenaar en zijn werk.

NUNUNUN

NUNUNUN

NUNUNUN


<<<<  The Bakery


<<<<  Paintings


<<<<  Diverse

 <<<<  Lineart  the_bakery.htmlpaintings.htmldiverse.htmllineart_2010.htmlthe_bakery.htmlpaintings.htmldiverse.htmlhttp://www.youtube.com/user/tvvlaanderen?feature=mhumhttp://www.youtube.com/watch?v=MSjX3nXgna4http://www.youtube.com/watch?v=MSjX3nXgna4http://www.youtube.com/watch?v=MSjX3nXgna4shapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5

CONTACT

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Let's Find Gallery

Onze-Lieve-Vrouweplein 7

2530-Boechout


Tel 03 454 0 3 31


Email letsfind@telenet.be


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

NUNUNUN

KEVIN TOELEN